Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивна молодь – престиж громади

Новина
30.05.2019

    Закінчується 2018-2019 навчальний рік, а разом із ним добігає кінця і Спартакіада серед учнів закладів загальної середньої освіти Херсонської області. Багато стартів позаду, але рекордним по кількості змагань видався квітень-травень поточного року. Учні шкіл нашої громади були учасниками змагань з футболу (7-11 кл.), «Шкіряний м’яч» (5-6 кл.), «Шкільна волейбольна Ліга», класичного та пляжного волейболу, легкої атлетики та «Козацький гарт». Обласним першостям, звичайно, передували змагання серед учнів шкіл Музиківської ОТГ.

    Найбільш численними, видовищними та результативними були змагання з легкої атлетики та «Козацький гарт». У загальній першості фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт», в якій брали участь 28 команд Херсонської області, учні нашої громади замкнули  першу   десятку   та  здобули 3-призове місце у вікторині «Знавців історії козацтва та Олімпійського руху».

   Виступи легкоатлетів також стали досить результативними. Звичайно ж, вітаємо з призовими місцями  Мар’яну Сербу (ІІ місце з бігу на 800м.,   ІІІ  –

з бігу на 3000 м.) та Марію Авдоян – ІІІ місце у метанні диску. Зовсім трішки не вистачило Максиму Трибушному, щоб посісти ІІІ місце у штовханні ядра на Х юнацьких спортивних іграх Херсонщини та обласній Спартакіаді,  поки  що  у  Максима – 4 місце. Проте і решта членів команди доклали максимум зусиль, щоб отримати за свої результативні виступи достойні бали для командної скарбнички. Погодьтеся, адже 4,5,6,7,8 місця на обласному рівні також гідні уваги та похвали – а у нас таких місць переважна  більшість.  360 балів  забезпечили  нам  12  місце  серед  24 команд районів та ОТГ Херсонської області.

   Дякуємо учням шкіл нашої громади та їх наставникам, бажаємо успіхів у майбутніх стартах!

 Н.В. Борисова, вчитель фізичної культури

Музиківської ЗОШ, голова МО

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше