Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Спортивна родина – здорова країна»

Новина
22.04.2019

«Спортивна родина – здорова країна» – саме під таким гаслом у спортивній залі Музиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов ІІ етап спортивно-масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сімя»
За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, по-дружньому позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому метою даного заходу був здоровий спосіб життя та пропаганда сімейних цінностей.
У святі взяли участь сім'ї – переможці І етапу змагань, а саме сім'я Каретіних зі Східного та сім'я Чалих з Музиківки.
Змагання видалися емоційними та цікавими, адже учасники продемонстрували неабияку спритність, винахідливість. кмітливість, силу та волю до перемоги.
Тож на обласному рівні Музиківську ОТГ буде представляти сім'я Чалої Марії учениці 4 класу Музиківської школи.
Сектор освіти Музиківської ОТГ, вчителі висловлюють подяку батькам, які знайшли час разом із дітьми взяти участь у спортивному святі. Сподіваємося, що такі змагання стануть традиційними в нашій громаді!» 
Борисова Н.В., вчитель Музиківської школи 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше