Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Статистична інформація про кількість учнів по нашим двом закладам загальної середньої освіти за чотири навчальних роки з моменту об'єднання громади.

Новина
21.07.2021
Поки і вчителі, і учні на літніх канікулах, запрошуємо ознайомитися з цікавою статистикою. Зібрали інформацію про кількість учнів по нашим двом закладам загальної середньої освіти за чотири навчальних роки з моменту об'єднання громади. За цей період ми значно покращили матеріально-технічну базу закладів, впровадили нові сучасні методи навчання та з гідністю пережили складний дистанційний період.
 
Цей навчальний рік ми завершили з 435 учнями, розпочати наступний хочемо ще з більшою кількістю дітей.
 
Впевнені, що не зважаючи на досить болісне реформування сфери освіти в Україні, Східненська школа та Музиківський ліцей будуть конкурентоспроможними на рівні Херсонської області!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше