Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Шулєжко С.В.

Новина
21.01.2022

Вибори відбулися 25 жовтня 2020 року. Мою кандидатуру висувала ПП “Слуга народу" Була депутатом Музиківської сільської ради сьомого скликання до об’єднання.

За звітний період була відсутня на 8 сесіях у зв’язку з власною хворобою або хворобою дитини.

Входжу до складу комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту. Протягом звітного періоду було проведено 25 засідань комісії, розглянуто 90 заяв громадян про надання матеріальної допомоги за програмою “Соціального захисту населення Музиківської територіальної громади на 2018 - 2021 роки”.

23 вересня 2021 року шістьма депутатами створено фракцію політичної партії «Слуга народу» у Музиківській сільській раді. До фракції увійшли наступні депутати: Крута Людмила Анатоліївна, Славич Василь Васильович, Компаніченко Наталія Михайлівна, Петрова Наталя Миколаївна, Карп Віктор Федорович та я. Обрана головою фракції.

Під час ХІХ сесії сільської ради інформувала депутатів про ініціативу Президента України щодо виплати вакцинованим громадянам 1000 грн. На наступний звітний період хочеться більше зробити для своїх виборців.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше