Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято Миколая в Музиківському ліцеї!

Новина
19.12.2019

    День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших  свят. У цей день відбуваються чарівні та казкові події! Тож на нього з нетерпінням чекали і учні  нашого ліцею.

    Наймолодших школярів очікувало театралізоване дійство, яке підготувала педагог-організатор Вальховська Марина Петрівна разом із юними акторами Ртіщевим Нікітою, Полтавець Алісою, Мельник Нікою, Миргородською Анною, Єрьоменком Сергієм, Петровою Поліною, Касіяном Костянтином, Васильковською Надією, Спіціальним Олександром, Ільяшем Матвієм,  Рожук Людмилою. Восьмикласники Юрченко Інна та Карнасевич Єгор були ведучими, а роль Святого Миколая зіграв Сипко Олександр. Молодша група ансамблю «Ритми серця», під керівництвом Цуркан Тетяни Миколаївни, весело та майстерно виконали зимові хореографічні композиції. Разом із Миколаєм діти весело танцювали, а потім виконали пісню з побажаннями  миру та щастя усім людям.

  Святий Миколай привітав зі святом усіх дітей ліцею, категорійних та талановитих учнів. Роздаючи солодощі, бажав бути чемними, милосердними, робити добро.

    Це   особливий   день,     сповнений    радощів  та  подарунків,  які  в

ліцей передали  приватні   підприємці   Шишак О.О.,   Мельниченко І.Л,

Гелета І.В., Трибушна Н.С., Штейнер С.А., Іванов В.К., Кравець Л.І. Щиро дякуємо Вам.

     Вітаємо із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!  Нехай у вашому домі буде затишна атмосфера, сповнена позитиву і достатку. Радості, душевного тепла і миру!

Безродня І.І., заступник директора з виховної роботи

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше