Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тимчасово припинено надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель.

Оголошення
16.09.2021

До уваги жителів громади!

26 серпня 2021 року на черговому засіданні сесії сільської ради було прийнято рішення тимчасово припинити надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у зв’язку із розробленням нової містобудівної документації (генеральних планів населених пунктів) до 31 грудня 2021 року або моменту її затвердження і прийняття в роботу.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше