Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

                 Триває медичний огляд школярів!

Оголошення
29.07.2019

        

    Шановні батьки! Зберегти здоров’я дитини – одне з головних завдань школи. Для підготовки до навчання важливе значення має профілактичний медичний огляд з проведенням лабораторних досліджень. Визначення функціонально-резервних можливостей серцево-судинної системи проводиться за пробою Руф’є. За результатами цього дослідження учні розподіляються на фізкультурні групи з різним рівнем фізичного навантаження (основна, підготовча, спеціальна). Своєчасне виявлення порушень зору та слуху дасть змогу запобігти ускладненням під час навчально-виховного процесу. Клінічний аналіз крові дає можливість виявити запальні процеси в організмі, анемію, порушення обміну речовин. За загальним аналізом сечі діагностується захворювання організму в цілому.

    Дітям, які знаходяться на диспансерному обліку, необхідна планова консультація профільного лікаря у канікулярний період.

    Шановні батьки, забезпечте до початку навчального року медогляд ваших дітей та особисто супроводжуйте їх до лікаря!

     Усім міцного здоров’я !!!

                       К.В. Тарасевич, медична сестра   Музиківської школи

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше