Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні відбулася ігрова сесія Музиківської сільської ради!

Новина
20.03.2019

Сьогодні відбулася позачергова сесія Музиківської сільської ради!

 

Ні, це було не пленарне засідання ХХХ сесії нашої ради, а зустріч депутатів з молоддю села Музиківка.  Розбиралися в процедурах прийняття рішень на місцевому рівні, в повноваження депутатів та сільського голови. Знайшли відповідь навіщо створюються постійні депутатські комісії. В ігровій формі провели пленарне засідання ради, розглянули питання щодо виділення коштів на молодіжні проекти, заборони продажу алкоголю та виділення земельної ділянки під Собор Святого Патріка.

 

Виявилося, що зовсім не просто задовольнити всі цільові групи, загасити негатив одних «депутатів», виявити реальний та потенційний конфлікт інтересів.

 

Сподіваємося,   що молодь отримала певні знання та розуміння процесу прийняття рішень, а депутати задоволення від спілкування з активними школярами!

 

Дякуємо Гажур Марині за фасилітацію!

 

Цей маленький захід лише пункт в плані впровадження  ініціативи "Налагодження комунікації між владою та громадою" від  програми «U-GO! (U – Government Official): Ти – посадовець!», яка реалізується Центром Зростання Громад у партнерстві з програмою DOBRE.

 

Дякуємо Марина Чепура та Тетяна Шкурупій що мотивуєте на дії!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше