Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 2021 році до бюджету Музиківської громади надійшло понад 2 мільйони гривень єдиного податку

Офіційні публікації
01.02.2022

 

 

Одним із вагомих джерел доходів місцевих бюджетів є надходження від єдиного податку. Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, торік завдяки платникам, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, до місцевого бюджету Музиківської територіальної громади надійшло понад 2 млн гривень, що становить 6,7 % від загальних надходжень. У порівнянні з показниками позаминулого року загальна сума платежу зросла майже більш як на 128 тис. гривень.

Відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок у повному обсязі надходить безпосередньо до місцевих бюджетів. Отже, платники спрямовують свої податки на потреби, розвиток та благоустрій власної громади. Саме тому податківці закликають громадян з відповідальністю та розумінням ставитися до своїх зобов’язань, сплачувати податки у встановлені терміни, що забезпечить рівномірне і своєчасне наповнення дохідної частини бюджету.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше