Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 2021 році скарбниця Музиківської територіальної громади отримала майже 32 мільйони гривень

Офіційні публікації
24.01.2022

 

 

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Музиківської сільської територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб майже 32 млн гривень податків і зборів. Це більш як на 4,4 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Основними складовими Музиківського бюджету у 2021 році стали надходження від сплати податку на доходи фізичних осіб ‒ більш ніж 17,7 млн гривень, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки ‒ понад 8 млн гривень, плати за землю ‒ понад 2,3 млн гривень, та єдиного податку ‒ понад 2,1 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше