Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Музиківці попрощалися із Анатолієм Іваненко, який загинув під Бахмутом

Новина
15.03.2023

Сьогодні у Музиківці відбулося прощання із Анатолієм Іваненко. Чоловік загинув 11 березня під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута.

Анатолій народився 1 вересня 1985 року у Музиківці. Закінчив місцеву школу, довгий час працював різноробочим в рідному селі. Згодом переїхав до Києва, де влаштувався охоронцем до супермаркету. 14 березня 2018 року чоловік добровольцем пішов на фронт. Служив у 56-ій ОМПБР розвідувальної роти навідником бойової машини.

Анатолій побував у найгарячіших точках Луганська, Донецька та Запоріжжя. 11 березня під час виконання бойового завдання в районі Бахмута захисник потрапив під ворожий артобстріл. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Односельці назавжди запам’ятають Анатолія як добру, привітну людину. Захисник мав відмінне почуття гумору та завжди був готовий прийти на допомогу іншим. Він був надійним помічником для своєї старенької бабусі та трьох братів.

Схиляємо голови у глибокій шані перед Героєм, який віддав за нашу свободу своє життя. Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого. Світла пам’ять про Анатолія Іваненко назавжди лишиться у серцях вдячних односельців.

За матеріалами сайту Білозерка.Інфо

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше