Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Україна – єдина країна!

Фоторепортаж
03.02.2019

Україна – єдина країна!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне святоДень Соборності України. В Акті злуки проголошувалося: «Однині воєдино вливаються століттями відірвані одна від одної частини Єдиної України, Західноукраїнська Народна Республіка (Галичина, Буковина, Угорська Русь) і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснилися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина, незалежна Українська Республіка».

У знак шани та об’єднання українських земель, із метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму в Музиківській школі було проведено ряд заходів із нагоди відзначення Дня Соборності України.

18 січня 2019 року в усіх класах пройшла патріотична година. Школярам розповіли  про становлення і розвиток українського національного державотворення. Діти переглянули відеофільми «День Соборності України», «Єдина Україна», читали патріотичні вірші, створили малюнки-побажання українському народу.

22 січня 2019 року в соту річницю Акту Злуки учні разом зі своїми наставниками об’єдналися у велике коло, тримаючи в руках сині та жовті кульки. Кожен класний колектив дружно та гучно виголосив своє патріотичне гасло. А потім, ставши у символічне синьо-жовте серце, заспівали пісню «Україна». Заходи закінчилися поетичним флешмобом вчителів. Зібравшись у шкільній бібліотеці, вони декламували вірші українських поетів: Ліни Костенко, Тараса Шевченка, Лесі Українки, Василя Симоненка, Олеся Гончара та сучасних українських поетів.

Тож єдність нації – запорука її майбутніх перемог. І саме від нас залежить, якою буде держава Україна. А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.

І.І. Безродня, заступник директора

з виховної роботи Музиківської школи

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше