Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Фінансові можливості для ОСББ

Оголошення
12.08.2019

Шановні  голови та мешканці ОСББ!

Європейський Союз та Програма розвитку ООН (ПРООН) запускають проект «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» , що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України.

Такі заходи сприятимуть позитивним змінам у споживанні енергії, а також підсилять енергетичну незалежність країни. ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження проекту, який триватиме з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.

Гранти Фонду енергоефективності надаються ОСББ на безповоротній основі та можуть покривати до 70% вартості енергоефективних проектів  багатоквартирних будинках. Це включає додатковий грант у розмірі 20% для перших 300 заявок ОСББ.

Подати заявку на участь в проекті можна за посиланням http://www.houses.in.ua/registration/ 

Питання щодо участі в проекті можна задати регіональній координаторці в Херсонській області Есмі Умеровій (тел. (050) 384 21 45, електронна пошта esma.umerova@undp.org)

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше