Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

❗️Увага! Відкрито набір учасників?‍??‍? на дводенний тренінг для громадських активістів, сільських депутатів, представників закладів освіти та інших установ!

Анонс події
17.01.2020

Якщо у вашому селі чи у вашій громаді є болючі питання або проблеми, які вимагають негайного вирішення‼️ або які стосуються багатьох людей,?‍?‍?‍? і ви не можете знайти рішення, яке б задовольнило всі сторони конфлікту, то цей тренінг саме для вас - сільських депутатів, громадських активістів, представників закладів освіти, поліції, ЗМІ, та інших установ, які живуть, працюють на території Білозерського району Херсонської області.

Кількість учасників обмежена! Тож поспішайте зереєструватись до 25 січня 2020року включно!
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfcFjkkGgx-QmVkC…/viewform…

Проект «Створення можливостей для соціальної згуртованості» реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше