Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Музиківці молодь облаштувала простір для спілкування та реалізувала ще 4 проекти

Новина
04.09.2019

29 червня 2019р. у селі Музиківка відбувся Пікнік ідей. Це незвичайни захід, під час якого незвичайні люди (ідейники) презентували власні ідеї проектів з розвитку громади і разом обирали найкращу. Голосувати могли лише ідейники!

Ідейники внесли по 100 гривень та таким чином сформували Банк, який отримав найцікавіший проект – велопарківка біля ФАПу в с. Музиківка.  На реалізацію проектів їх автори отримали 2 місяці. За цей час всі справились з мріями (ідеями) і реалізували всі 5 проектів – велопарковка біля ФАПУ, дискотека у с.Східне, придбання м’яча для юних футболістів в с.Східне, проведено майстер-клас з бісероплетіння і облаштування молодіжного простору в с.Музиківка (зроблено меблі з палетів). 

Рівно через 2 місяці 29 серпня 2019р. ідейники та група підтримки знову зустрілися і якраз на облаштованому молодіжному просторі. Ідейники отримали можливість відзвітувати і надихнути молодь проводити надалі в громаді Пікніки ідей та збільшити кількість авторів, а головне – бути командою.

За ідею проведення Пікніку ідей активна молодь завдячує громадській організації “Нова генерація”, за той досвід, яким її активістки поділилися, за натхнення та надзвичайний стимул для подальшої роботи команди! 

Саме ідею облаштування молодіжного простору підтримала команда ГО «Громадський центр “Нова генерація” і віддала свій «голос»  у розмірі 500 грн.

Молодіжна рада Музиківки прагне затишку та комфорту, безпеки та якісного дозвілля, здорового довкілля та можливостей підтримувати здоров’я у своїй громаді. Саме через відсутність такої комунікаційної платформи для вирішення актуальних проблем молоді зокрема виникла потреба у створенні молодіжного простору в с. Музиківка, де молодь могла б збиратись, обговорювати важливі питання, проводити заходи, знаходити однодумців, продукувати та втілювати свої ідеї. Це місце стало б також своєрідною школою для формування нових лідерів громади, що є надзвичайно важливим у теперішній час перемін.

До речі, в облаштованому просторі молодь провела вже два заходи: показ мультфільму «Секрети домашніх тварин-2» та підсумкову зустріч з ідейниками та ідейницями, які поділилися досвідом та натхненням у реалізації проектів.

Ідейниці проекту облаштування молодіжного простору дякують за активну і небайдужу позицію жителям Музиківської громади, які долучилися до роботи по облаштуванню простору: Сахно Б.М., Тріфову Валерію, Віталію Марченко, Андруневичу О.М., Авдояну О.С. Велике вам спасибі!

Музиківська молодіжна рада справді дієва і безмежно вдячна всім, хто вірить в молодь і підтримує її ініціативи!

 

Котова Наталя,

спеціаліст з молодіжної політики Музиківської сільської ради

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше