Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Херсоны з’явилося писанкове дерево Музиківської громади

Новина
27.04.2019

25 травня 2019 року  на базі етно-культурного комплексу «Херсонська світлиця» обласного центру народної творчості відбулася Великодня культурно-мистецька  акція «Писанковий сад».

До участі у цьому заході були запрошені заклади культури міста Херсона та області.  Музиківський сільський будинок культури також брав  участь у концертній програмі.  Ансамбль «Музичанка» виконав пісні «Христос  Воскрес»  та «За столом збирається родина».

Під час концертної програми на прилеглій території  спеціаліст з молодіжної політики Котова Н.М. та директор Східненського будинку культури Позняк С.В., разом з дітьми прикрасили писанкове дерево Музиківської ОТГ. Великодні поробки виготовили діти з шкіл, дитячих садочків, жителі громади та працівники сільської ради.

 За участь у Великодній культурно-просвітницькій акції «Писанковий сад» вони були нагороджені двома грамотами  та пам’ятним сувеніром!

Дякуємо кожному за участь в акції!

 

Фесюк І.М., в.о. директора Музиківського БК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше