Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В ЦНАПі Музиківської сільської ради працюють державні реєстратори

Новина
21.01.2021
Нагадуємо, що в приміщенні ЦНАПу Музиківської сільської ради, здійснюють прийом державні реєстратори: із 9:00 до 15:00 щопонеділка, щосереди та щочетверга. Оплатити адміністративний збір за послугу можна через ПОСТ-термінал ПриватБанку відразу на місці.
Вартість адміністративних послуг встановлюється законодавством України і становить:
- Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно – 230 грн;
- адміністративний збір за реєстрацію/зняття місця проживання - 13,6 грн;
- адміністративний збір за державну реєстрацію інших речових прав, відмінних від права власності (крім іпотеки) - 110 грн;
- адміністративний збір за отримання інформації, витягу в паперовій формі - 60 грн;
- адміністративний збір за Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку - 113,60 грн, 136,20 грн, 124,85 грн.
Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги,18 (перший поверх колишньої контори ПОСП "Маяк")
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше