Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося прибирання Загорянівського кладовища

Новина
07.05.2019

Вже традиційно, кожного року відбуваються "суботники" з санітарного очищення території Загорянівського кладовища. Цей рік не став винятком. 30 квітня 2019 року відбулося прибирання території. Небайдужі люди збирають сміття, викошують траву, приводять до ладу могили. Інформація про "суботник" була розміщена на дошках оголошень в Східному, Загорянівці та Шкуринівці. 

Позняк Світлана , депутат Музиківської сільської ради, активний мешканець села Східне: "Хочу подякувати всім, хто сьогодні не полінувався і приїхав на Загорянівське кладовище для прибирання території, а саме: Базовка Лілія, Анцибор Любов, Радиш Андрій, Воробйова Альона, Василенко Наталія та сім'я Гончаруків. Автобус було надано керівництвом птахофабрики, їм також окрема подяка!"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше