Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання "земельної" комісії

Новина
14.01.2021

 

13 січня 2021 року в залі засідань сільської ради відбулося засідання постійної комісії з питань транспорту, зв'язку, благоустрою, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

На комісію було запрошено представника ТОВ "ВКП Екологія Плюс", яке розпочинає  виробництво добрив на основі куриного перегною на території сільської ради. Депутатів цікавило питання безпечності такої діяльності для населення, який негативний вплив на землі навколо виробництва, чи буде потрапляти добриво у ґрунтові води і, звичайно ж, запах. Зі слів Распутнього О.А, виробництво працюватиме з дотриманням усіх екологічних  норм та вимог. Також він зазначив, що на підприємстві працюватиме до 10 людей, а це додаткові податкові надходження до бюджету громади. Сподіваємося, що виробництво буде дійсно безпечним для навколишнього середовища і мешканців прилеглих територій.

Далі депутати розглянули 35 заяв громадян.  На основі рекомендацій депутатів будуть підготовлені проекти рішень для розгляду на найближчій сесії сільської ради.

 

А.М. Мельниченко, начальник відділу земельних відносин та розвитку інфраструктури   

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше