Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо ГО "Музичани" та футбольну команду с.Музиківка з новою перемогою!

Новина
06.06.2019

 

Проект "Спортивній громаді - свій стадіон!" став одним із переможців в рамках конкурсу «Місцеві ініціативи для розвитку громад» (не плутати з Бюджетом участі).

Протягом наступних 3-х місяців на всіх нас чекає багато активностей направлених на активізацію громади, співпрацю влади і громади у напрямку розвитку спортивної інфраструктури на території Музиківської ОТГ.

Запрошуємо долучитися до впровадження проекту!
Найближчим часом планується наступне:
1. Червень 2019 р.:
- Проведення опитування громади щодо задоволеності якістю спортивних заходів, які проводяться на території громади на даний час.
- Проведення тренінгу "Влада та громада: законні методи впливу".
- Проведення тренінгу "Звернення громадян як важлива складова захисту прав та свобод громадянина".
- Організація роботи групи з черлідингу.
- Формування 3-х футбольних команд (2 дівочі, 2 молодіші чоловічі, 2 старші чоловічі).
- Благоустрій території стадіону.
2. Липень 2019 р.:
- Проведення 3-х дружніх матчів між командами громади/збір підписів для оформлення колективного звернення щодо узаконення земельних ділянок під стадіонами.
- Проведення 2-х вуличних акцій зі збору підписів щодо узаконення земельних ділянок під стадіонами.
3. Серпень 2019 р.:
- Проведення 2-х вуличних акцій зі збору підписів щодо узаконення земельних ділянок під стадіонами.
- Подання колективного звернення до сільської ради.
4. Вересень 2019 р.:
- Проведення повторного опитування громади щодо задоволеності якістю спортивних заходів, які проводяться на території громади.

Якщо Вас зацікавив якийсь із напрямків роботи в рамках проекту, Ви хочете допомогти або стати учасником - звертайтеся за тел.0994229121, Тетяна, координатор проекту.

За фінансової підтримки в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО "Музичани" і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше