Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Візьміть участь у виборах

Новина
29.03.2019

    У неділю 31 березня у нашій країні відбудуться вибори Президента. Це надзвичайно відповідальний день для кожного свідомого громадянина, тож потрібно дуже серйозно поставитися до голосування.

     Всі можуть проголосувати за умови пред’явлення одного з документів, які підтверджують громадянство України (паспорта громадянина України, тимчасового посвідчення громадянина України, військовослужбовців строкової служби).

    Вік для голосування залишився незмінним – 18 років, як і сама процедура волевиявлення, що проходить таємно.

   Виборчі бюлетені заповнюються виборцем особисто в кабіні для таємного голосування. Під час заповнення забороняється присутність інших осіб, здійснення фото  та відеофіксації у будь – який спосіб. Виборець, який внаслідок фізичних вад не може самостійно заповнити виборчий бюлетень, має право з відома голови або іншого члена дільничної виборчої  комісії скористатися допомогою іншого виборця.

   У виборчому бюлетені для голосування вам необхідно поставити позначку «плюс» (+)  або іншу у квадраті напроти  прізвища кандидата на пост Президента України. Якщо, заповнюючи бюлетень, ви допустили помилку, можете невідкладно звернутися з письмовою заявою до члена виборчої комісії, який видав бюлетень, і отримати інший.

    Виборець, який тимчасово не здатний пересуватися самостійно, поштою або через інших осіб може подати власноручно написану заяву з проханням забезпечити голосування за місцем його перебування. Таку заяву разом з довідкою медичної установи про стан здоров’я виборця потрібно подати до дільничної виборчої комісії не пізніше 20 години останньої п’ятниці перед днем виборів.

   Обов’язково візьміть участь у голосуванні, адже на виборах Президента України вирішуватиметься не лише доля одного політика, а майбутнє всієї держави.

  Шановні виборці!  Запрошуємо всіх взяти участь у чергових  виборах   Президента   України,  які    відбудуться    у     неділю

31 березня із 8:00 до 20:00 у приміщеннях Музиківської та Східненської загальноосвітніх шкіл та Загорянівської сільської бібліотеки.

   Право вибору - одне із основних конституційних прав громадянина України, тому не будьте байдужими, прийдіть та проголосуйте!

Дільнична виборча комісія

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше