Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зросла організаційна спроможність громади!

Новина
28.01.2019

24 січня 2018  року програмний менеджер програми ДОБРЕ Загорулько Анна презентувала результати оцінки спроможності Музиківської громади.

Проводилось оцінювання громади за спеціальною  методологією з вирахуванням  Індексу колегіальної муніципальної спроможності (PMCI).

Визначення Індексу проводилось шляхом проведення інтерв’ю, аналізу розроблених документі, врахування відгуків та пропозицій громадян,  заповнення анкет. Оцінювали три напрямки роботи: «Лідерство та управління», «Надання послуг», «Фінансовий менеджмент та бюджетування» та «Участь громадськості»

В результаті оцінювання PMCI Музиківської ОТГ склав 36 балів, що на 11 балів більше ніж минулого року. Середній бал сільських об’єднаних територіальних громад учасників програми добре 32,8.

Зараз триває процес розробки дорожньої карти для підвищення спроможності громади.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше