Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Визначено переможця конкурсу на заміщення посади керівника Музиківського ліцею!

Новина
16.06.2020

12 червня 2020 року відбувся другий етап конкурсу на заміщення посади керівника КЗ «Музиківський ліцей» Музиківської сільської ради Білозерського району Херсонської області. Кандидати на посаду Остапович Юлія Павлівна та Славич Василь Васильович презентували перспективні плани розвитку закладу та відповідали на запитання членів комісії. 

Далі, конкурсна комісія визначала переможців шляхом таємного голосування, за результатами якого посаду керівника КЗ «Музиківський ліцей» Музиквської сільської ради Білозерського району Херсонської області на наступні 6 років займатиме Славич Василь Васильович. Вітаємо переможця конкурсу, бажаємо успіхів у подальшій роботі та творчого натхнення!

Остапович Юлії Павлівни дякуємо за участь у конкурсі, за достойну конкуренцію та прекрасний план перспективного розвитку закладу. Бажаємо Вам не зупинятися та прямувати до власної цілі не втрачаючи віри в себе. Сподіваємось, що цей досвід стане Вам у нагоді.

 

 

Додатково з планами розвитку конкурсантів можна ознайомитися на офіційному сайті сільської ради.

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «МУЗИКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» МУЗИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛОЗЕРСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» НА 2020-2026 РОКИ. Автор Славич Василь.

 

ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «МУЗИКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» МУЗИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛОЗЕРСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» НА 2020-2022 РОКИ. Автор Остапович Юлія

 

Відеозапис презентацій можна побачити тут - https://www.youtube.com/watch?v=azhYcbNAbZk

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше