Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поліпшується водогін

Новина
29.08.2018

Поліпшується водогін

На новий водогін мешканці сіл Східненського територіального округу чекали десятки років, адже система була збудована ще в 50-ті роки минулого століття і за час її експлуатації значні ділянки прийшли у непридатність: часті пориви, особливо в зимовий період, приносять комунальному підприємству та населенню багато проблем і матеріальних, і моральних.

І ці проблеми ставали все актуальнішими. Тому пріоритетним завданням, яке постало перед керівництвом громади, стало цілодобове забезпечення якісною питною водою мешканців наших сіл.

У 2016 році був розроблений проект по капітальному ремонту водогону в с. Східне, який у 2017-2018 роках був змінений та удосконалений. У 2018 році з сільського бюджету виділені кошти в сумі 1 млн. грн. та з державного бюджету (інфраструктурна субвенція) в сумі 1 млн 750 тис. грн. для проведення вищезазначених робіт.

Сьогодні проводяться роботи по капітальному ремонту водомережі в с. Східне працівниками ТОВ «ІнвестМонтажбуд» по вул. Українській, наступні вулиці Південна та Миру. Далі такі роботи будуть проводитися по вулицях Молодіжна, Східна, ім. Т.Г. Шевченка та частині вулиці Ювілейна.

У перспективі на наступний рік планується закінчити роботи у с. Східне та розпочати проведення нового водогону в с. Загорянівка.

Вищезазначені роботи, приносять деякий дискомфорт мешканцям, але я сподіваюся на розуміння даної ситуації, підтримку з боку населення. Ми всі разом прийдемо до намічених цілей!

Впевнена, що це суттєвий крок до підвищення життєвого рівня нашого населення.

Т.О. Вова, в.о. старости СТО

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше