Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Волонтер Корпусу Миру Ешлі Браво Гарсія проводить оцінку організаційної спроможності Музиківської сільськоїх ради

Новина
01.04.2019

Здравствуйте, команда сільської ради!

Оцінка організаційної спроможності (ООC) - це інструмент, який розроблений для того, щоб забезпечити учасницький  підхід до організаційного зростання, сприяння комунікації та визначення вашої  реальної та потенційної ролі в команда. В цілому, це процес направлений на розвиток, який починається з інтерв'ю для ознайомлення учасників з інструментом ООC. Цей процес завершиться спільним засіданням учасників для розгляду висновків та визначення пріоритетів. Воно відбудеться у квітні. Це все приведе до  складання плану дій для підвищення спроможності.

Це не зовнішній аудит! Але щоб отримати реальний  результати, оцінка організаційної спроможності повинна бути всеохоплюючою, з сільським головою та представниками різних підрозділів.

Під час нашої зустрічі ми обговоримо такі організаційні сфери:

  1. Місія, бачення та цінності
  2. Знання законів та місцевих повноважень
  3. Належні юридичні процедури
  4. Внутрішня діяльність
  5. Розвиток персоналу
  6. Маркетинг та промоція
  7. Внутрішня і зовнішня комунікація
  8. Партнерство
  9. Зв’язки з громадськістю
  10. Реалізація проектів та надання послуг
  11. Мобілізація ресурсів
  12. Стратегічне та оперативне планування

Індивідуальні інтерв'ю відбудуться з вівторка 26 березня 2019 до п'ятниці 29 березня 2019 року. Я буду проводити інтерв'ю з 13:00 до 16:30. Мені допомагатиме Вікторія Маркова, яка буде перекладати. Кожна зустріч триватиме 45 хвилин, тому переконайтеся, що ви доступні протягом запланованого часу.

Будь ласка підтвердьте мені  свою участь. Після підтвердження Ви отримаєте копію (паперову або електронну) інструмента ООC для Вашої зручності, щоб Ви могли переглянути її перед нашою зустріччю. Вам не потрібно заповнювати форму відразу, поступово записуйте свої думки  до заключної зустрічі в квітні.

Дякую за вашу участь у цьому процесі та за всю важку роботу, яку ви робите для цієї громади.

Ешлі Браво Гарсія 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше