Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЯК МУЗИКІВСЬКІ ШКОЛЯРІ МАСНИЦЮ СВЯТКУВАЛИ

Новина
08.03.2019


Доброю традицією стало в Музиківській школі проводжати зиму та весну зустрічати. 
Тож 6 березня 2019 року на школярів, вчителів, батьків чекало веселе святкове дійство, на яке запросили їх веселі скоморохи. Під час свята «Масляну гуляємо, весну зустрічаємо!» звучали веселі тематичні пісні у виконанні ансамблю дівчат «Україночка», танцювальні композиції у виконанні хореографічного ансамблю «Ритми серця». 
А що вже багатим був стіл на Масляну! Господині змагалися у майстерності. Тож пухкенькі пиріжки, круглобокі варенички та масні млинці так і вабили до себе.
Велика подяка голові батьківського комітету школи Лісній Л.М., головам батьківських комітетів класів Мельниченко А.В., Кравець Т. М., Мілецькій Т. Г., Царенковій В. І., Глазуновій І. О., Ломонос Г. Л., Козак Н. В., Литвак О. В., Акімовій Н. С., Шишак О. О., Мельниченко І.Л.. за організацію та участь у ярмарку. Дякуємо всім батькам за участь у ярмарку.
Дітям було цікаво, весело та смачно. 
Адміністрація школи

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше