Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За 10 місяців бюджет Музиківської громади отримав понад 15 мільйонів гривень ПДФО

Офіційні публікації
01.12.2021

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та        м. Севастополі, упродовж січня – жовтня 2021 року до місцевого бюджету          Музиківської сільської територіальної громади надійшло понад 15 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Вже традиційно цей податок залишається рекордсменом у фінансуванні місцевого бюджету громади та основним джерелом його наповнення. Питома вага в загальних податкових надходженнях складає 53%.

Переважна більшість податку на доходи фізичних осіб надходить до бюджету від оподаткування заробітної плати та інших трудових доходів громадян. Саме тому податківці проводять активну просвітницьку та профілактичну роботу серед суб’єктів господарювання, у яких існують ризики виплати «конвертних» зарплат і мінімізації сплати податків. Як результат цієї роботи – бюджет отримує додаткове фінансування, а наймані працівники – офіційну працю, заробітну плату та усі передбачені соціальні гарантії. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління 

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше