Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За незаконну вирубку лісосмуг – штраф,  арешт та  навіть ув’язнення

Офіційні публікації
31.10.2019

 

   Одне з актуальних питань осінньо-зимового періоду – це опалення власних домівок. Для багатьох мешканців Херсонщини єдиним вирішення цієї проблеми є придбання дров. Більшість населення купує дрова. Але є громадяни, які обирають незаконний шлях забезпечення цим паливом. Вони завдають шкоди лісовому господарству і самовільно пиляють дерева на дрова. Білозерське відділення поліції попереджає: за незаконну порубку дерев на порушників очікує штраф, арешт і навіть ув’язнення!

  Такий спосіб є злочинним. Адже за незаконну порубку дерев стаття 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає стягнення від тридцяти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510-1020 грн) і на посадових осіб - від ста п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (2550-5100 грн.). Крім того, лісопорушник відшкодовує нанесені ним збитки лісовому господарству.

А.В. Мельниченко, начальник відділу земельних відносин

та  розвитку інфраструктури

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше