Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Забруднення навколишнього середовища у Музиківці: обласні депутати з’ясовують обставини

Новина
08.09.2021
 
У серпні на засіданні постійної комісії з питань сільського господарства, земельних відносин та екології було порушено питання стосовно якості повітря та обставин забруднення навколишнього середовища у Музиківській тергромаді.
На це депутат обласної ради Сергій Сорокунський запропонував створити відповідну робочу групу, яка б опрацювала дане питання.
І вже сьогодні відбулось перше виїзне засідання робочої групи за участю заступника голови обласної ради Геннадія Лагути, депутатів обласної ради Сергія Сорокунського, Володимира Хвостова, Сергія Рибалка, Володимира Сеника, а також представниці Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів ОДА Галини Пуляєвої й начальника Державної екологічної інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області) Костянтина Сивака.
Жителі Музиківської ТГ скаржаться на неприємний запах повітря. Як вони пояснюють, на території громади знаходиться підприємство, яке власне й займається переробкою курячого посліду на добрива.
 
Детальніше про результати виїзду читайте за посиланням http://khor.gov.ua/2021/09/07/31543/
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше