Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обережно! Загроза пожеж!

Новина
24.08.2018

Обережно! Загроза пожеж!

Серпень-вересень найбільш вогненебезпечний період. Через літні дощі встигла піднятися трава, яка відразу висохла від пекучого сонця. Кожна іскра може завдати невиправної шкоди екосистемі нашої громади або перетворитися на страшну біду для людей. Вогонь забирає не лише майно та будинки, вогонь забирає життя! 

Закликаємо відмовитися від спалювання сухої трави, листя чи сміття.

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки! 

• Не кидайте непогашені сірники або цигарки. 

• Перш ніж розпалити багаття, розчистіть місце під нього у радіусі 1- го метра. 

• Не залишайте непогашеного вогнища. Залийте його водою. 

• Не відходьте від нього доти, доки йде дим або пара. 

• Якщо ви помітили початок пожежі, спробуйте загасити його самостійно підручними засобами. Іноді досить просто затоптати полум’я, використати один автомобільний вогнегасник чи вилити два відра води. 

• Якщо пожежа набрала сили і ви розумієте, що не зможете погасити її самотужки, терміново зателефонуйте в оперативно-рятувальну службу за номером «101».

Висловлюємо вдячність Ільяшу Дмитру, Ільяшу Євгену (Женя Ильяш) та Соколу Юрію за активну участь та використання особистої техніки при боротьбі з пожежею в лісосмузі між Музиківкою та Східним! Шабельніков Сергій Сергійович забезпечив воду для наповнення пожежного автомобіля!

Дякуємо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше