Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Замальовка про патронажну медичну сестру Наталію Литвинову з Херсонської ОО ТЧХУ

Новина
12.05.2021

Старість – не радість, особливо коли ти самотня , з хронічними хворобами, людина.

У цих випадках, якщо поталанить, на допомогу приходить Червоний Хрест.

 

 

12 травня - Міжнародний день медичної сестри.

Патронажна медична сестра Наталія Литвинова вже понад 4 роки працює в селі Музиківка, що на Херсонщині. Щодня вона відвідує своїх підопічних, - а це літні самотні люди, котрі вже не в силах дати собі ради. Привітна, щира, з відкритою душею Наталія є добрим ангелом для них.

 

Вона контролює стан здоров я, проводить контроль призначеного лікарем лікування, а якщо є потреба - закупить продукти, забере попрати речі (каже, - В мене ж вдома машинка – автомат, і мені це зовсім не складно), прибере в хатині.

 

Для всіх у неї є добре слово і літні люди, яких вона доглядає , щиро їй вдячні . «Об'явіть на всю Україну мою подяку! Як я вдячна Наталії! Без неї моє життя втратило би всякий сенс», - такі слова ми почули від пані Катерини М. під час спілкування.

 

На старості пані Катерина залишилася самотня, - обоє синів загинули, здоров'я у жінки слабеньке і лише підтримка патронажної сестрички допомагає жінці жити далі. Село Музиківка досить велике, підопічних багато, роботи вистачає. І Наталія на велосипеді щодня приїжджає до своїх бабусь і дарує їм надію і впевненість, що вони - не одні, вони потрібні громаді.

 

Фото – Херсонської ОО ТЧХУ

За джерелом: 

https://www.facebook.com/photo?fbid=1213679575755478&set=gm.4337802459584573

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше