Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запобігання домашньому насильству обов'язок місцевої влади!

Новина
12.06.2019

12 червня в Музиківці (Музиківська сільська рада) проведено робочу зустріч на тему: “Запобігання та  протидія домашньому насильству “ щодо регулювання правових механізмів захисту прав дітей та жінок. Під час зустрічі обговорили завдання та заходи передбачені вже затвердженою програмою підтримки сім’ї. А саме, про порядок здійснення центрами соціальних служб інспектування сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та порядок реагування на випадки домашнього насильства інспектором з питань громадської безпеки.
Домолено про проведення спільних заходів, зокрема, семінарів, тренінгів, спрямованих на збереження та популяризацію національних культурних сімейних традицій і цінностей, підвищення престижу багатодітних сімей, попередження насильства в сім’ї. 
На зустрічі були присутні члени молодіжної ради, представники сільської ради, завідувач ясла- садком, інспектор з питань громадської безпеки, соціальний працівник. 
Також, під час виїзних консультацій в села, що входять до складу Музиківської ОТГ, юрист Білозерського офісу Мережа правового розвитку допомагав мешканцям розібратися з юридичними проблемами. Правник надав допомогу  у сімейному праві (розірвання шлюбу та стягнення аліментів), спадкове право (поновлення строків для прийняття спадщини), трудове право (стягнення повної матеріальної відповідальності, з працівника, якщо він вже звільнений) та оформлення опіки над недієздатною особою.


Наша адреса: смт.Білозерка, вул.Свободи, буд.86а. Звертайтеся раді Вам допомогти.
Заходи проводяться в рамках проекту “Посилення правових можливостей об’єднаних громад у захисті прав дітей та жінок“ за фінансової підтримки Міжнародний фонд "Відродження".

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше