Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч "закоханих" в антикорупцію в Музиківській сільській раді

Новина
14.02.2020

 

Сьогодні, 14 лютого, в Музиківська сільська рада відбулася робоча зустріч щодо впровадження антикорупційних інструментів. Секретарка ради Людмила Погрібна, начальниця загального відділу Жанна Насонова, спеціалістка з муніципальних ініціатив та інвестицій Татьяна Трибушная разом з коучем Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети!" Елла Петренко (Ella Petrenko) планували спільну роботу на 2020 рік. Найближчі півроку дуже важливі, адже необхідно буде не лише проаналізувати ефективність працюючих антикорупційних інструментів, а й "підтягнути" недавно впроваджені.

В громаді на даний час впроваджено аж 5 антикорупційних інструментів - це положення про конфлікт інтересів, конкурсний відбір на посади, порядок інформування про діяльність комунальних підприємств, положення про консультації з громадськістю та антикорупційна програма.

Під час робочої зустрічі обговорили проблеми у впровадженні цих інструментів та шляхи їх вирішення. Так, заходи в рамках виконання антикорупційної програми виконуються частково, бракує просвітницько-роз"яснювальної роботи. Тому було вирішено більше уваги приділити просвітіт молоді через проведення тематичних уроків, інтерактивних заходів (бюджетний кахут), тестування та семінари для депутатів.

Музиківська сільська рада підтвердила готовність продовжувати практику підготовки та розповсюдження бюджету для громадян. Фахівці сільської ради вже готують інформацію про бюджет громади-2020.

Робоча зустріч відбулася в рамках проекту "Доброчесні громади" Програма DOBRE

#антикорупція_в_отг_це_DOBRE #Доброчесні_громади

 

 

Петренко Елла Євгенівна, тренер Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!" 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше