Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Плотніка М.П. за 2019-2020 рік

Особистості
07.10.2020

         Мене звати Микола Плотнік і сподіваюсь більшість мешканців нашої громади мене знає особисто. На сьогодні я депутат Музиківської об’єднаної територіальної громади і це моя перша каденція.

         Бажання бути корисним не лише на постійній роботі, яка до речі мені дуже подобається, а і там де ти виріс, де живуть твої близькі та друзі змусило мене прийняти рішення балотуватись в депутати.

         Плани були дуже великі і не хотілось щоб твоя робота обмежувалась лише підняттям руки за те чи інше вже готове рішення. Реалії ж показали брак досвіду та певних знань. І зі словами «згідно вимог чинного законодавства» та «так вимагають керівні документи» приймались рішення  які були сирими та не досконалими.

         На допомогу прийшла програма «ДОБРЕ» та «ІНСТИНУТ ПОЛІТИЧНОЇ ОСВІТИ».  Отримані на тренінгах знання суттєво змінили погляд на важливі процеси в раді і вже при обговоренні бюджету на наступний рік підхід до розподілу коштів став більш системним та пройшов всі етапи до його прийняття.

         Під час роботи депутатом відчув наскільки правдивим є вислів «Один в полі не воїн» але, будучи військовим, знав що відстоювати свою точку зору треба до кінця. Так при розгляді питання про встановлення тарифу на воду мною було детально вивчено розрахунки, подані комунальним підприємством, виявлено деякі помилки, що дозволило встановити тариф в розмірі 9,00 замість запропонованих 10,50 за 1м³ води.

         На мою думку, найгірша якість в роботі депутата – це байдужість до результатів прийнятих ними рішень.

         Не дуже полюбляю давати поради. Кандидатам які вже беруть участь в перегонах рекомендую постійно підвищувати свій професійний рівень, бо саме від вашого рівня знань, компетенції та професіоналізму залежить якість прийнятих рішень та добробут усіх жителів громади, навіть тих які про вас не знають.

         Оцінку ж моєї роботи мені поставлять виборці вже найближчим часом на виборчій дільниці.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше