Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради VІI скликання Лукічова С.М. за 2019 рік

Особистості
07.09.2020

Звіт депутата Музиківської сільської ради 7 скликання округу №8

 Лукічов Станіслав Миколайович, депутат Музиківської сільської ради ОТГ округу.

Народився на Миколаївщині Снігурівського району в с. Знам’янка в сім’ї вчителів. До 9 класу навчався в Знам’янській школі I-II ступенів, а 10-11 в м. Херсоні в школі №32. У 2014 році закінчив Херсонський медичний коледж, та був направлений на роботу в с. Музиківка на посаду фельдшера КШМД де і працюю по теперішній час в КНП «ОТЦЕМД та МК» ХОР на посаді фельдшера МНС Музиківського пункту у Білозерській СЕ (Ш)МД. Основне моє завдання – допомога хворим людям як в лікуванні. Так і в психологічній підтримці.

З 2015 року був обраний депутатом Музиківської сільської ради по виборчому округу №2 (вулиці Піонерська, Ангарна, провулок Ангарний). З 2016 року депутат по виборчому округу №8 ( вулиці Смішка та 40 років Перемоги з 16 по 80 будинок).

Коли почалась передвиборча агітація в мене з’явилася мета стати депутатом та допомагати людям з соціальних питань, згуртувати людей в єдине ціле та зробити свій округ найкращий в громаді, а саме сприяти з питань ремонту доріг, встановлення зупинок, сортування сміття, безпека громадян мого округу. Підштовхнуло мене до цього поклик мого серця допомагати людям у всіх сферах питань які стосуються моїх виборців.

Від депутатської діяльності очікування були неймовірні, хотілося якнайбільше і якнайшвидше зробити хороших справ. В першу чергу для дітей. Щось вдавалося зробити швидше, а деяка ідея зависла в небутті, яка вирішується лише через кошти місцевої влади. Хотілось більше, але деякі ідеї наших громадян не підтримують, або вважають недоцільними, кажуть трішки треба почекати, будуть кошти – зробимо.

Самою важкою депутатською справою для мене було згуртувати людей в підтримці мого проекту, який я писав у 2018 році на «Бюджет участі», а саме все заключалося в підтримці та голосуванні за нього. Після перемоги в цьому проекті – взяття рахунків та вчасна їх сплата, але ми з вами впорались і досягли цілі. Труднощі в роботі виникали, а саме нестача коштів з місцевого бюджету на ремонт дороги по вулиці Смішка, де були зібрані підписи громадян мого округу і неодноразово подавалися депутські запити. Ідей в громаді дуже багато і проблем теж, а натхнення приходить з кожним новим днем та дає нові сили, а основне щоб був душевний спокій та рівновага.

Роботу з виборцями проводжу в соціальних мережах, де і до мене іноді звертаються громадяни з проханням з соціального захисту, так і з побутових питань. Збираю пропозиції щодо вирішення проблем округу, якщо це в наших силах. Пишу оголошення про важливі інформації та кріплю їх на дошках оголошень.

По своєму виборчому округу вдалося зробити:

1)Встановлення ліхтаря на провулку між вулицями Смішка та 40 років Перемоги;

2)Заміна електроопори біля громадянки Сорокунської В.В. по вулиці Смішка 9;

3)Встановлення велопарковки біля Музиківської амбулаторії у 2019 році;

4)Мною особисто наведено благоустрій в кар’єрі по вулиці Смішка з встановленими табличками з попередженням про штраф;

5)Був учасником у «Бюджеті участі» 2018-2019 років з проектами про зупинки, де і була реконструйовано в ценрі села з назвою «Центральна»;

6)Висадка дерев в центрі села;

7)Участь разом з активними громадянами в ярмарці до дня села;

8)Являюсь головою комісії з соціального захисту, культури, освіти, охорони здоров’я, спорту та молоді, де розглядаю заяви з членами комісії на матеріальну допомогу, на дорого вартісне лікування та реабілітацію, онкохворим, інвалідам, одиноким літнім людям та особам які опинилися в складних життєвих обставинах і не можуть подолати їх самостійно.

Хотілось більше зробити для своїх громадян, але на все потрібні кошти та багато часу.

Працювати з колегами по депутатському корпусу майже не важко, всі розуміють один одного та підтримують, але іноді думки не співпадають, переконати, донести можливо, якщо ти йдеш до своєї мети, тому я не бачу тут нічого складного.

Особливо я отримав великий досвід в місцевому самоврядуванні. Прочитав багато літератури з приводу депутатської діяльності, регламенту Музиківської сільської ради ОТГ, питань місцевого самоврядування на місцях, статут депутатів місцевих рад. Також підписаний на сторінку Музиківської сільської ради, де бачу дуже цікаву та корисну інформацію, як для себе, так і для громадян села. Приймаю участь в тренінгах на місцях.

Балотуватися депутатом до Музиківської ОТГ планую, так як багато справ ще не зроблено.

Хотів би порадити депутатам:

1)Завжди бути командою в депутатському корпусі;

2)Добре ознайомлюватись зі станом справ у сфері, якою будете опікуватись;

3)Поважати своїх виборців та виконувати обіцянки;

4)Розбиратися в деталях;

5)Використовувати можливості на повну;

6)Тренуйте свою стресостійкість.

Дякую громаді свого округу за розуміння, корисні поради та довіру.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше