Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік

Офіційні публікації
01.04.2020

Повідомлення про оприлюднення проектів рішень Музиківської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік», «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік»,  «Про встановлення  єдиного податку на 2021 рік», «Про встановлення транспортного податку на 2021 рік» та «Про встановлення  туристичного збору на 2021 рік»

 

Проект рішення сесії Музиківської сільської  ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2021 рік» розроблено бухгалтерсько-фінансовим відділом Музиківської сільської ради.   Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на земельні ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

 

Проект рішення сесії Музиківської сільської  ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік» бухгалтерсько-фінансовим відділом Музиківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

 

Проект рішення сесії Музиківської сільської ради  «Про встановлення  єдиного податку на 2021 рік» розроблено бухгалтерсько-фінансовим відділом Музиківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Музиківської сільської територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

 

Проект рішення сесії Музиківської сільської ради  «Про встановлення  транспортного податку на 2021 рік» розроблено бухгалтерсько-фінансовим відділом Музиківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, для виконання програми соціально-економічного розвитку Музиківської сільської територіальної громади.  

 

Проект рішення сесії Музиківської сільської ради  «Про встановлення  туристичного збору на 2021 рік» розроблено бухгалтерсько-фінансовим відділом Музиківської сільської ради. Проектом регуляторного акта  встановити ставки туристичного збору та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

 

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них розміщені  на офіційному сайті Музиківської сільської громади https://muzykivskaotg.gov.ua   у розділі “Документи” – тег документу  “Регуляторна діяльність”.

 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Музиківської сільської ради за адресою:  75023, с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги,  35, кабінет секретаря сільської ради;  E-mail: muz-rada@meta.ua або за телефоном 56342.

 

Зауваження та пропозиції приймаються до 8 травня 2020 року письмовому, електронному та/або усному вигляді.

 

Новини на цю ж тему

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєктів регуляторних актів на 2022 рік

Починаємо процедуру затвердження місцевих податків та зборів на 2022 рік.
Оголошення
26.02.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження положення про оренду комунального майна Музиківської об’єднаної територіальної громади»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється
Офіційні публікації
02.04.2020

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Музиківської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік», «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік»,  «Про встановлення  єдиного подат
Офіційні публікації
04.04.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше